Accountmanager

Functieomschrijving

Gericht op de toekomst en onze klanten: de functie

Als Accountmanager geef je vol gas en adviseer je bestaande klanten en potentiële klanten in het aankoopproces. Gezamenlijk werken we aan de toekomst van gas, met creatieve oplossingen voor grote opdrachtgevers. Jij bent medeverantwoordelijk voor het behalen van de geformuleerde doelstellingen. Door jouw inzet is een continue verbetering van onze verkoopafdeling mogelijk. Je doel? Onze (potentiële) klanten een gewaardeerd en welkom gevoel geven. Jij krijgt dat voor elkaar door goede service te bieden.

Je bedient onze klanten zo optimaal mogelijk door het:

geven van eerstelijns telefonisch advies aan onze klanten;

behandelen van binnenkomende orders en aanvragen;

uitwerken en het opvolgen van offertes;

afhandelen van de administratie van diverse verkoop gerelateerde werkzaamheden in ons automatiseringssysteem;


Geef jij vol gas?

Door jouw positieve houding ben je een aanwinst voor ons team. Je hebt vertrouwen in je kunnen en blijft daardoor ook nauwkeurig als dagen wat drukker zijn. Samen met je collega’s doe jij je best om oplossingen te bedenken voor onze klanten, zodat je trots kunt zijn op wat je bereikt. Je wilt graag winnen en stopt dan ook niet voor je het resultaat hebt behaald dat je voor ogen had; jij weet hoe je jouw mouwen moet opstropen.


De Visser als werkgever

Kwaliteit en veiligheid: het zijn kernwaarden die ervoor zorgen dat we veiligheidsbewust zijn, zodat iedereen veilig thuiskomt. Als no-nonsense, informeel familiebedrijf stimuleren we onze mensen om nieuwsgierig te blijven en vragen te stellen. Op deze manier halen we elke dag opnieuw het beste uit onszelf en ontwikkelen we onze deskundigheid. We zijn dan ook trots op wat we doen, hebben gedaan en nog gaan doen.

Wij bieden je, naast plezier in je werk:

Een goed salaris op basis van opleiding en ervaring

25 vakantiedagen

Een uitdagende werkomgeving en een hecht en loyaal team van collega’s

Ruimte om je te ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsplan


Maak het verschil bij De Visser

Wil jij met je hands-on mentaliteit nog meer mensen laten kennismaken met ons groeiende familiebedrijf? We maken graag kennis met je: mail je cv en motivatie naar vacatures@devisser.eu

Meer weten? Neem contact op met Erik Bloklander via +31 (0)320 221468.


Over ons

De Visser is sinds 1954 gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van vloeibare en cryogene gasinstallaties. We hebben een breed klantenbestand in binnen- en buitenland, waaronder Texaco, Total, BP-gas, Antargaz, Benegas, Shell en Gulf. Daarnaast bedienen wij ook diverse andere particuliere en industriële klanten en fabrikanten. Met ca. 60 medewerkers verspreid over vestigingen in Lelystad en Amsterdam. We streven naar het bieden van creatieve en innovatieve oplossingen zonder afbreuk te doen aan kwaliteit en veiligheid.

Vereisten

Reageer gelijk als je beschikt over:

HBO niveau richting Commercie

Tenminste 5 jaar relevante werkervaring (sales groothandel)

Affiniteit met techniek en commerciële uitdagingen

Goede communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands (in woord en geschrift),

Ervaring met werken met MS Office (Word, Excel, PowerPoint en Outlook)