Lead Engineer / Teamleader Projecten

Functieomschrijving

Als jij als geen ander problemen en uitdagingen kan omzetten in technische oplossing en niet rust tot deze naar tevredenheid zijn gerealiseerd ben jij misschien wel de man of vrouw die we zoeken. Geef gas als Lead Engineer bij De Visser, en geeft leiding aan afdeling projecten.


Als Lead Engineer bij de Visser geef je leiding aan afdeling projecten en daarnaast pak je zelfstandig projecten van A tot Z op.  Je overlegt met de betrokkenen over de planning, voortgang en opdracht/ontwerpwijzigingen en je geeft begeleiding en advies. Waar nodig verzorg je zelf de basic- en detailengineering. Je onderhoudt contact met leveranciers en je bent eindverantwoordelijk voor je project. Projecten veilig, kwalitatief, inclusief controleregistraties en ontwerpverificaties, en binnen de gestelde tijd en budget opleveren is één van jouw drijfveren. Ook zorg je voor goede schriftelijke rapportages.

Vereisten

Wat vragen we van jou:

  • Een HBO / WO opleiding (bijv. werktuigbouwkunde), met aantoonbare ervaring op het gebied van drukapparatuur, waaronder piping;

  • Je hebt kennis van en ervaring met CAD tekenprogramma('s).

  • Uitstekende communicatievaardigheden in het Engels en Nederlands (in woord en geschrift).

Wij bieden je, naast plezier in je werk:

  • Een goed salaris op basis van opleiding en ervaring;

  • 25 vakantiedagen en 13 adv-dagen;

  • Werken binnen een informeel familiebedrijf dat staat voor kwaliteit;

  • Een hecht en loyaal team dat het begrip ‘samen’ promoot;

  • Een persoonlijk opleidingsplan dat jou helpt te groeien.

Ben jij de allround engineer die onze projecten in goede banen gaat leiden? Reageer dan nu!

De Visser als werkgever

De Visser is sinds 1954 gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van vloeibare en cryogene gasinstallaties. We zijn actief in zowel binnen- als buitenland en kunnen o.a. Texaco, Total, BP-gas, Antargaz, Benegas, Shell en Gulf tot onze klantenkring rekenen. Onze ca. 60 medewerkers verspreid over vestigingen in Lelystad, Amsterdam en Boom (BE), streven naar het bieden van creatieve en innovatieve oplossingen zonder kwaliteit en veiligheid uit het oog te verliezen.