Servicemonteur – fulltime – (Regio Overijssel Gelderland)

Functieomschrijving

Ben jij de hands-on zelfstandige Servicemonteur die een uitdagende en afwisselende baan zoekt? En ligt jouw interesse bij vloeibare en cryogene gastinstallaties? Zoek niet verder, want dat is wat we jou bieden bij De Visser.

Als Servicemonteur bij De Visser geef je vol gas. Je voert zelfstandig onderhoudswerkzaamheden uit, stelt de diagnose van storingen en verhelpt deze. Daarna stem je de werkzaamheden af met de klant en bied je  de klant oplossingen aan voor verbetering van de installatie. Je werkt op locatie bij onze opdrachtgevers (in Nederland en soms in het buitenland).

Houd je van afwisseling? Bij ons is geen dag hetzelfde, maar je houdt je in ieder geval bezig met:

 • analyseren en oplossen van storingen aan vloeibaar gas en cryogene installaties en tankwagens op locatie bij onze opdrachtgever;
 • verhelpen/repareren van storingen en uitvoeren van onze halfjaarlijkse veiligheidsinspecties en preventief onderhoud;
 • het reviseren van onderdelen, adviseren van klanten in goed overleg met ons hoofdkantoor, overheidsinstanties en onderaannemers;
 • de uitvoering van keuringen met diverse keuringsinstanties.

Gas terugnemen? Niks voor jou!

Jij bent namelijk iemand die de mouwen opstroopt en naar huis gaat als het werk klaar is. Veiligheid staat daarbij altijd voorop bij jou: je hebt vertrouwen in je wat je kan, tegelijkertijd  ben je je bewust van de risico’s. Jouw actieve houding maakt dat je snel oplossingen kunt bedenken èn daarvoor doet wat nodig is. Je zet je volledig in voor je werkzaamheden en bent trots op wat je bereikt voor onze klanten. 

Functievereisten

Onze ideale nieuwe collega beschikt over:

 • minimaal (Technische) MBO 4*;
 • VCA diploma;
 • aantoonbare relevante werkervaring als service monteur, bij voorkeur bij technisch installatiebedrijven;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • rijbewijs B;
 • een flexibele houding, waardoor je makkelijk schakelt tussen verschillende projecten;
 • bereid tot overwerken (wat we uiteraard goed belonen).

*We vinden motivatie en nieuwsgierigheid belangrijker dan een diploma. We zoeken iemand

die samen met ons elke dag zorgt voor tevreden klanten en vragen durft te stellen. 


De Visser als werkgever

Onze kernwaarden zijn gebaseerd op kwaliteit en veiligheid: we zijn veiligheidsbewust en zorgen ervoor dat iedereen veilig thuiskomt. We zijn een no-nonsense en informeel familiebedrijf en we stimuleren onze mensen om nieuwsgierig te blijven en vragen te stellen. Zo halen we elke dag het beste uit onszelf en ontwikkelen we onze deskundigheid. We zijn trots op wat we doen, hebben gedaan en nog gaan doen.

We zijn beschikbaar, 24/7h bereikbaar en bereid kordaat en snel op te treden. Wij maken de juiste oplossingen op de juiste plek beschikbaar.

Met andere woorden: Gas d’r op!


Ons aanbod:

• Een goed salaris op basis van opleiding en ervaring;

• 25 vakantiedagen plus 13 adv-dagen;

• een uitdagende werkomgeving en een hecht en loyaal team van collega’s;

• ruimte om je te ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsplan;

• volledig uitgeruste serviceauto waarmee je niet alleen goed voor de dag komt, maar ook je werkzaamheden op de juiste manier kan uitvoeren.


Meer weten? Neem contact op met je volgende werkgever via telefoonnummer +31 (0)320 221468  en vraag naar Joost de Visser.

Ben je er al uit en wil je graag je mouwen opstropen, samen in een hecht team werken aan de toekomst van gas? Maak het verschil bij de Visser. We willen graag meer van je weten. E-mail je cv en motivatie naar joost@devisser.eu.


Over ons

De Visser is sinds 1954 gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van vloeibare en cryogene gasinstallaties. We hebben een breed klantenbestand in binnen- en buitenland, waaronder Texaco, Total, BP, Antargaz, Benegas, Shell en Gulf. Daarnaast bedienen wij ook diverse andere particuliere en industriële klanten en fabrikanten. Met een team van ongeveer 50 medewerkers verspreid over vestigingen in Lelystad en Amsterdam, streven we naar het bieden van creatieve en innovatieve oplossingen zonder daarbij in te leveren op kwaliteit en veiligheid.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.