Technisch Monteur – fulltime – (Standplaats Regio Flevoland)

Functieomschrijving

Ben jij de hands-on zelfstandige Technisch Monteur die een uitdagende baan zoekt? Bij De Visser is geen dag hetzelfde en voer je werkzaamheden uit aan vloeibare en cryogene gasinstallaties.

Als Technisch Monteur geef je gas: jij bent verantwoordelijk voor een goed verloop van projecten. Je voert (zelfstandig, vaak samen met je vaste werkpartner) werkzaamheden uit aan de meest uiteenlopende vloeibare en cryogene gasinstallaties. Je werkt in onze werkplaats, maar vaak ook op locatie bij onze opdrachtgevers (in Nederland en soms in het buitenland). De werkzaamheden zijn heel divers: van hekwerken plaatsen tot de bouw en groot onderhoud van complexe (gas)installaties bij onze vooraanstaande opdrachtgevers - je krijgt veel zelfstandigheid en bent verantwoordelijk voor het veilig en hoogwaardig opleveren van een klus of project.

Geen dag is hetzelfde, maar je houdt je in ieder geval bezig met:

 • de uitvoering van de bouw van en modificatie aan vloeibare en cryogene gasinstallaties, op basis van het ontwerp van onze engineers;
 • het uitvoeren van wettelijke en bovenwettelijke keuringen van vloeibare en cryogene gasinstallaties en tankwagens;
 • optreden bij calamiteiten, veiligstellen en/of saneren van vloeibare en cryogene gasinstallaties.
 • een goede samenwerking met collega’s, klanten, overheidsinstanties en veelal vaste groep vaste onderaannemers;

Gas terugnemen? Nee, jij gaat ervoor!

Jij bent iemand die de mouwen meteen opstroopt en pas naar huis gaat als het werk klaar is. Jij staat achter het werk dat je levert. Veiligheid staat daarbij voorop voor jou: je hebt vertrouwen in je eigen kunnen, maar bent je tegelijkertijd bewust van de risico’s. Jouw actieve houding maakt dat je snel oplossingen kunt bedenken èn de nodige maatregelen neemt. Je zet je volledig in voor je werkzaamheden en bent trots op wat je bereikt voor onze klanten, samen met je collega’s.

Functievereisten

Onze ideale nieuwe collega beschikt over:

 • minimaal (Technische) MBO 4* niveau;
 • VCA diploma;
 • aantoonbare relevante werkervaring als (technisch) monteur;
 • ervaring met het werken in een ATEX omgeving;
 • goede beheersing van de Nederlandse taal;
 • rijbewijs B (het is een pre als je beschikt over rijbewijs C +);
 • een flexibele houding, waardoor je makkelijk schakelt tussen verschillende projecten;
 • bereid tot overwerken (wat we uiteraard goed belonen).

*We vinden motivatie en nieuwsgierigheid belangrijker dan een diploma. We zoeken iemand

die samen met zijn collega’s zorgt voor tevreden klanten en vragen durft te stellen.


De Visser als werkgever

Onze kernwaarden zijn gebaseerd op kwaliteit en veiligheid: we zijn veiligheidsbewust en zorgen ervoor dat iedereen veilig thuiskomt. We zijn een no-nonsense en informeel familiebedrijf en we stimuleren onze mensen om nieuwsgierig te blijven en vragen te stellen. Zo halen we elke dag het beste uit onszelf en ontwikkelen we onze deskundigheid. We zijn trots op wat we doen, hebben gedaan en zullen gaan doen.

We zijn beschikbaar, 24/7h bereikbaar en bereid kordaat en snel op te treden. Wij maken de juiste oplossingen op de juiste plek beschikbaar.

Met andere woorden: Gas d’r op!

Ons aanbod voor jou:

• een goed salaris op basis van opleiding en ervaring;

• 25 vakantiedagen plus 13 adv-dagen;

• een uitdagende werkomgeving en een hecht en loyaal team van collega’s;

• alle ruimte om je te ontwikkelen met een persoonlijk opleidingsplan;

• volledig uitgeruste serviceauto waar je goed mee voor de dag kan komen.

Meer weten? Neem contact op met je volgende werkgever via telefoonnummer +31 (0)320 221468 en vraag naar Joost de Visser.

Ben je er al uit en wil je graag je mouwen opstropen en samen in een hecht team werken aan de toekomst van (vloeibaar) gas? Maak het verschil bij De Visser en solliciteer direct of mail je cv en motivatie naar joost@devisser.eu. We komen graag met jou in contact.

Over ons

De Visser is sinds 1954 gespecialiseerd in ontwerp, aanleg en onderhoud van vloeibare en cryogene gasinstallaties. We hebben een breed klantenbestand in binnen- en buitenland, waaronder Texaco, Total, BP, Antargaz, Benegas, Shell en Gulf. Daarnaast bedienen wij ook diverse andere particuliere en industriële klanten en fabrikanten. Met een team van ongeveer 50 medewerkers verspreid over vestigingen in Lelystad en Amsterdam, streven we naar het bieden van creatieve en innovatieve oplossingen zonder daarbij in te leveren aan kwaliteit en veiligheid.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.